Prima pagină  »  Felicitări
Felicitări
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Funcționarului Public.
Publicat: 21.06.2019   

Multstimați Funcționari Publici!

Cu prilejul sărbătoririi, la 23 iunie, a Zilei funcționarului public, aduc sincere felicitări tuturor Funcționarilor Publici care s-au dedicat acestei misiuni onorabile și responsabile de a servi interesele cetățenilor, pentru profesionalismul dumneavoastră, dedicație și muncă asiduă.

Instituirea acestei sărbători este o confirmare în plus a rolului important al funcţionarului public în dezvoltarea societății, prin recunoașterea și aprecierea meritelor de care se dă dovadă, în oferirea serviciilor de calitate cetățenilor.

De altfel dezvoltarea și prestarea serviciilor calitative în autoritățile publice locale constituie o sarcină fundamentală prin întreţinerea şi deservirea infrastructurii localităților, prestarea serviciilor necesare și eficiente populației raionului.

Imi exprim recunoștința pentru receptivitate de care dați dovadă zi  de zi, atitudinea responsabilă față de sarcinile dificile asumate în vederea îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, capacitatea de a forma un mediu pozitiv și de a acționa calm și tacticos în diferite împrejurimi. Pentru munca nepărtinitoare şi grijulie faţă de oameni.

Cu acest prilej vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate, noi performanțe în tot ceea ce realizați întru binele societății, să fiți exigenți, responasabili și onești în relațiile cu cetățeanul astfel ca serviciile prestate de către instituțiile publice să răspundă întotdeauna așteptărilor.

Bunăstare, lumină, linişte şi căldură în căminele familiale.
Alte Felicitări

Publicat: 03.10.2019   
Publicat: 27.08.2019   
Cu ocazia celei de-a 28-a aniversări a Independenţei Republicii Moldova, din numele Consiliului Raional Leova dar și al meu personal, sunt onorat de a Vă adresa sincere felicitări şi urări de bine însoțite de sănătate, bunăstare, spirit de solidaritate, împliniri personale, succese în toate începuturile frumoase, să rămâneți fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii, pace și realizări remarcabile întru sporirea bunăstării Neamului și a Țării Republica Moldova. Citeşte mai mult...
Publicat: 14.06.2019   
Din numele Consiliului Raional Leova şi al meu personal cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului Vă adresez sincere felicitări însoțite de urări de sănătate. Citeşte mai mult...
Publicat: 05.10.2018   
Am deosebita plăcere de a mă adresa tuturor profesorilor, învăţătorilor şi educatorilor din raionul Leova, Dumneavoastră care, prin natura meseriei, prin devotamentul şi sacrificiul pe care îl manifestaţi zi de zi, contribuiţi la formarea generaţiilor de tineri competitivi şi inteligenţi. Citeşte mai mult...

LEOVA ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2019 Consiliul Raional Leova - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Elaborat de MoldData

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 90938   Total ieri: 331   Total azi: 259